Monday, February 22, 2010

This entry tribute to my beloved son, Aiman..

IMG_0724IMG_0727akhirnya, hari ni, barulah sempat tuk saya berblogging.. uish, hampir seminggu tak blogwalking, jengah menjengah rakan-rakan blog.. tengok-tengok dah 100++ follower… wow! hehe (utk otai2 blogger, mungkin tak heran sgt kot.. )  tp bagi saye, saye sgt hargai mreka2 ni.. trime kasih korang, nanti saye akan terjah ke blog korang.. insyaAllah.. mne yg tinggalkan jejak kat chit chat tu pun saye akan terjah juge nanti.. insyaAllah~.. tanpa korang sapela saye.. chewah~ :P ehehe..Recoverd_jpg_file(1765)

ape yg pasti, sepanjang cuti CNY ni, hampir seminggu saye berada di kampung saye… mane lagi kalo bukan JB… uhuhu.. tu yg byk entry, autopublish.. ehehe.. malam tadi baru sampai kat Png.. kali ni, balik Png tanpa Aiman… huhuhu seriously, rindu giler kat die.. (Aiman tu my elder son) but if bawak die balik ke sini, kesian lak kat my parents yang kesunyian.. especially my ayah, yang for sure akan bermuram durja like before mse bawak Aiman ke sini.. i knew it from my mak la coz everyday dia call and told about it.. my ayah sampai tak lalu makan, kebosanan kat umah coz dia dah pencen.. umah lak kat taman.. lainlah kalo umah tu area kampung, at least bolehla dia pergi berkebun ke, bela ayam ke kan.. huhu paling tidak pun kat umah tu, die pegi masjid.. balik masjid.. malam bru geng-geng masjid die ramai coz siang masing2 smue keje.. huhu takpela, saye beralah untuk kebahagiaan my parents..

Recoverd_jpg_file(1667)mesti ramai yg pelik kan nape sampai camtu skali my ayah bile takdenye Aiman.. actually, Aiman tu cucu lelaki pertama and my parents yg jage dia semenjak kecik lagi coz mase tu saye still study lagi.. so, dat’s why la.. huhu.. and Aiman tu mmg jenis happening.. Ni kat umah ni, takde die cam sunyi jek tapi takpe.. Amirah ada.. hehe nasib ada Amirah, kalo tak konpem mama die lak yang everyday asik nangis rindukan Aiman cam mase study dulu.. huhu

DSC01840PB280385 PB280384      

*okay.. now ni Aiman dh botak cam pic atas ni.. tak suke rambut die camtu coz nampak cam notty giler.. hahaha tapi nak wat camne, Tok Ayah die yang kasi botak.. adeih~ huhu

so to my dear lalink, duduk kat JB tu jangan nakal-nakal okay.. if Tok Mak btau yg Maman nakal-nakal, mama babab nanti.. ahahaha.. Gonna miss u… luv u s0ooo much… papa oso k.. we luv maman… muaxxxx~

1 comment:

mamababahworld said...

anak kamu mmg kacak...;)

Related Posts with Thumbnails