Thursday, February 4, 2010

Panda & Koala wild animal?? bakal pasangan macam ni ke??

eyh, tak tawula nak cakap.. 2 jenis binatang ni memangla my favourite .. huhuhu nak bela, kat sni mane lak nak cekau kan.. kalo ada la kat sini, konpem dah berekor2 ku bela.. kalo boleh siap ada satu taman khas lagi tuk dorang.. hahaha (berangan je la :P).. tapi wild animal ke mreka2 ni? ntah.. rasenye tak.. tengok pun tak takut.. hehe

panda1tengokla tu.. ish, comelnyerrrrr!!! grrr… geram tol tengok mreka2 ni..

 panda2baby panda… comel comel comel

panda3eyh, renungan tajam tuk i ke panda?? ngahahaha =D

MORE PICTURE

haa, yang ni koala lak.. pic ni ehsan dari syuhada yang g Aussie hari tu.. hehe.. TANX SYU!!! muaxx.. :)koala

cakap pasal panda ngan koala ni, teringat dulu mase study.. adela one of my friend ni.. biasela girls talk kan, mesti da crite bab2 bopren2 bagai.. pastu, tetibe timbulla dialog ni..

Fana: “Ja suke binatang ape??”

Me: “suke sangat kat panda ngan koala.. nape??”

Fana: “ooo, maksudnya, bakal suami jaja, berbadan besar coz panda kan besar..”

Me: “haa???!! ish, memandai je ko ni” (dlm kpale cam kompius)

Fana: “hahaha.. agaknye la kan..”

hahahaha.. sengal je kan my friend ni.. pasal koala tu die ade gak cakap, tapi tak hengat la.. coz yang paling hengat pasal panda ni ha.. and kebetulan, mr. B memang berbadan besar… ngahahaha :D besar kerana taugh yer.. sile jangan salah paham ye kawan-kawan.. =P korang lak, ape binatang favourite korunk?? hahaha

ape-ape je la.. yang penting, korang jangan la percaya sangat menda ni.. ala, biasala kan.. sebelum kahwin kan suke jek main tilik-tilik yang ngarut tu.. tengok jari, leh tawu bakal pasangan tu same level ke tak.. main yang tulis2 tu la.. ahahaha.. macam2 sebenarnye.. ape2 pun, di ulangi sekali lagi, sila jangan percaya okay! sekadar hiburan semata.. hehehe  =P

5 comments:

cik EPAL said...

comelnya panda :)

Dr House said...

Kalau boleh bela best ni. Buat bantal peluk.

cIk JanNah said...

mampu beli teady bear aje
lau nak bela bear mmg x mampu

heheee
;P

touyakaruma said...

Panda sebenarnya haiwan karnivor .. dia makan manusia

pikaka said...

geramla pulak kan tgk panda tu guling2 kt lantai ramai2.rase nak peluk2 jek.huhuhuhu.

Related Posts with Thumbnails