Wednesday, February 3, 2010

Batu Feringghi, Penang (PART 2)

okay guys, continue pasal feringhi lagi.. dis place memang awesomela.. hehe.. okay, silala layan lagi picture2 yang ada.. ngee~ :D

jetski

bf7

kat sni sebenarnye macam2 ada.. nak naik kuda ke, swimming, naik ATV, parasailing, naik bot tuk fishing, ataupun water sport (jetski, banana boat) dll smua ada.. tapi yang penting, poket kena penuhla.. coz smua ni kena guna al-fulus… hhehe xcept swimming… =)

 

hrh6 hrh8 hrh9 hrh10 hrh14 hrh 1 

yang ni pulak, some pics Hard Rock Hotel.. cantik.. and hotel ni pun, hotel paling baru kat Feringhi.. g sni, harus dok hotel ni okay.. hehe harge die pun okay, reasonable la.. tp jangan datang time cuti umum or CNY ni lak coz aritu g tanye price tuk CNY ni, majority hotel kat feringhi, RM700++.. huhu mahal kan?? :P  if dtg mse hari-hari biasa, RM350++ dah leh lepas dah.. hehe papepun, click website ni if korang da plan nak g sni and booked hotel siap-siap ye.. =) kang datang jejauh, alih-alih Full House lak.. niaya jek.. haha

SINI YE 

P1225837 P1225836 P1225839

bila malam, memang happening and hidup giler tempat ni dengan night marketnye, beca-beca yang hon cam tutttt, and macam2 lagila.. tu dia, steak paling best kat feringhi.. betol ke x, ntahla coz x penah pegi pun.. juz amik pic je.. ngee~ =D

 

P1225845 P1225833

P1225834

okay… yang ni Tarbush.. if korang teringin nak makan makanan orang Timur, snila tempatnya.. tapi jangan lak order banyak2, kang membazir. order 1 pinggan jek dah cukop tuk makan 2 orang coz 1 pinggan die, Ya Rabbi, besor + banyak giler..

 

seafood village

yang ni lak, Seafood Village.. nak makan seafood, silala ke sni.. tempat die pun best.. romantik gitu.. auwww~ :P

 

P1225855 P1225861

yeay… last but not least, pic2 wif my soulmate, prince and princess.. lalala~ hahaha puwas hati and enjoy.. ops, not to forgetla kan, tanx a lot to my frens, Sara, Che’ndak and Scha Na for some of de pics.. hehehe… muaaxxx   ^___^

7 comments:

Akif Mazlan said...

lagi anak abang yang lawa,,
hehehhe

jajarina said...

akif---> abang?? jap, kompius jap...

Akif Mazlan said...

eh eh eh
silap,,,~~
huaaaa,,
malunya,,
dah tgk kt gmbr tuh lelaki,
jadik cam terbawa2,,
ddk pikir akak nih pgkt abang,
hahahaha,,
walau dah tau blog nih milik pompuan,,
so sorry sekali lg,,
hahahha

Akif Mazlan said...

LUCU,,,hahaha

Lavanya said...

nice post... thanks...

jajarina said...

ngahahahaha... =D
lawak la akif ni.. takpe nyah~ no heart feeling pon.. NGAHAHAHAHAHA =D

jajarina said...

lavanya---> =) u're welcome

Related Posts with Thumbnails