Saturday, February 6, 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)

yuhuuu~ =)                                                                                                             its weekend.. jadi, kesempatan tuk mengupdate blog, blogwalking, dan seangkatan dengannya  amatlah terhad.. huhu sowi yer korunk, nanti saya pasti datang terjah ke blog korang… huhu  jadi, weekend adelah mase tuk menjoin sgale contest bagai~  so, pepagi tadi bukak jek blog, tengok kat blog  Cik Jannah, die join contest… nampak menarik tertarik memang Debomm.. haha

so, yang lain.. jom join contest ni!!

contest1

 Syarat2 nyer, mudah jek..

1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri

2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri

3rd: letak banner di atasni kat dalam entry anda dan jugak sidebar

jadi, kalau korang dah memenuhi syarat, jomla join..

Cara-Cara Nak join:

  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)

tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)

  • Letak banner di atas di sidebar dan entry
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje)

kalo boleh non edited pice yer

  • Jgn lupe tinggalkan comment link entry penyertaan anda di blog Aisumi… (yang ni jangan lupe ye)

2 Pemenang bertuah aje yang dapat hadiah ni!!!

pemilihan dibuat juri jemputan sumi nnt.. Terima Kasih..

Tarikh tutup 7 Feb 2010..

P9260196 ngahahaha (ktawe guling-guling)… gambar ni wat masuk contest, boleh?? hahaha HAHA ngahahaha =D

oh ye, xd edit langsung ye pic ni.. coz saye memang malas kalo bab edit mengedit ni.. jz ltk watermark jek.. ngee~ ^_^

8 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

thanks join contest sumi.. sila semak samada kamu ada dalam senarai atau tidak :)

cIk JanNah said...

gud luck babe
lucu pic 2 but nicee
heee
;p

1tomyam said...

menarik jugak tu...nak jpin leh?

LadyCaja said...

hm gud contest..tp xde gmbr capel la..

mie said...

wah!!!
feveret couple ni...
vote for jaja...
hehheeee

jajarina said...

aisumi--> nme ade dh.. tanx yek ;)

cikjannah--> hehe.. good luck to u t0o bebeh!! ;)

1tomyam--> joinla.. sile2!! smue bole join.. hehe

LadyCaja--> pic ngn mwn pun bole taw.. if i'm not mistakenla.. hehehe =)

mietos--> hahaha.. YEAH!! vote for me.. (prasan jela) ngee~ =P

maisyara Pot! Pot! said...

cmne nk join ney! :(

mai tade gmbr dgn my koling todok ler.. adesh.. :(

jajarina said...

maisyara--> ala mai cayunk.. tarikh tutup contest tu, 12tghmlm mlm tadi la... :( kesian mai..

Related Posts with Thumbnails