Tuesday, March 2, 2010

Tag.. tag dari Seiryue :P

Adeih, cheq ni kne tag la mak joy mak joy skalian.. muahahaha..

1) Adakah anda rasa HOT??

HOT tu ape??  haha skrg ni sejuk jek sebab dok dlm econ.. hehe.. jaja tak HOT tp jaja WARM okay.. lalala~ :P

2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

image

3) Cerita pasal gambar

gambar?? hehe kalo joyah2 smue nak tawu, tula sugardaddy jaja.. LOL hakhakhak.. (bce incik ipen, mampuih cheq kne pang laju2) ngahahahaha

4) Bila kali terakhir anda makan pizza??

uish, bru je 4 hari lepas.. pizza roti canai.. (ade ke??)

5) Lagu terakhir anda dengar

Ku Bukan Aku by Tilu

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

baking muffin tuk member yg nk dtg umah mlm ni.. hehe..

7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa

Jaja, Kak Jaja, Hajar

8) Tag lagi 8 orang

Diela

Seiryue

Dia Aina

Kodok Hijau

Ullyana

Mietos

Deqda

Emmet

9) siapakah orang no. 1 kepada anda

diela – oho,  die tu geng bas skolah.. smunyik dlm toilet same-same hanya kerana nak ngelak dari Sukantara.. hehe

10) katakan sesuatu mengenai orang no. 5

5? owh, ullyana.. ullyana ni kanak-kanak ribena yg dok kat tmn tasik titiwangsa.. ;p

11) no. 3 ada hubungan dengan sapa?

Si Dia Aina ke?? satu GB dh harap maklum dh yg DA ni ade hubungan ngan pakcik Suparman AKA Seiryue.. ;p

12) bagaimana pula dengan no. 4

Kodok Hijau tu lagila.. 1 Malaya dh twu yg die skendel Miss Lolly gorjes tu.. ;p

13) pesanan buat org no.6

utk Mietos, aku nak tuntut janji ko nak bawak aku naik cruise weyh.. bile bile??

14) kata-kata cinta utk org no.2

no. 2 sape?? haa, seir ke?? xnk.. die tu Aina punye tp ni kes paksa rela.. haha.. “seir, will u be my maid??” aHaks~

15) adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

ooO, deqda ngan emmet ke?? ade ade.. dorang berdua ni SENGET.. hakhak

16) berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengtag anda

  1. hero aku ni.. SUPARMAN.. haha
  2. kacak kot
  3. bolela dikategori sbg romantik coz die bg bunge tuuuu… syyyyhhh!! dendiam sudey.. :P
  4. body builder cam sazali samad.. hihi
  5. suke awek yg cntik jek.. hoh~ tnde2 nk jd buaye dh tu.. LOL

17) persamaan antara kambing dan lembu

dedue ni herbivor.. mkn rumput jek kijenye.. hakhakhak

18) perasaan anda buat tag ni

haha.. adventure la tag ni.. adventure la sgt.. kuikuikui :P

19)adakah anda tahu si rizman itu sengal..

sape rizman tu?? rizman pelakon tu ke??

20) gay or less

uish, soalan apela ni.. aku gay la joyah2 skalian.. muahahaha

8 comments:

nabilah_2908 said...

sy pun dpt tag yg mcm ni gak....dh mcm virus lak..sn sini kena tag benda yg sama,,, hehe.. ;)

jajarina said...

nabila--> ha'a ek.. haha..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ERK........




kod0k tu siapaaaaaaaaa ? hahahah!

Eyriqazz said...

dah ramai yg tag,namun tak sempat nak balas tag orang....congratz ye...mesti mereka menghargainya

Darkbatman said...

eerkkk.. aina seir punye? ahaha.. adoi..sbr jela

jajarina said...

lolly--> eshewah~ lagi mau tanya lak kan? hahaha :P

eyriqazz--> haha.. tq GTO *blush*

seir--> ni lagi sorang.. alolor, xnk ngaku la plak.. hakhakhak

mie said...

gue pun kena ke!!!!
tp cam penah buat je....

jajarina said...

mie--> ye, kamu kene.. elele, mula la nk ngelat tu.. hahaha :P

Related Posts with Thumbnails