Saturday, March 20, 2010

Aina: “Wedding Contest”

image

Hujong minggu adelah hari bermalas-malasan Jaja.. hahaha.. takla, weekend sebnarnye, hari Jaja beriadah dgn family.. jadi, slalu jek tak cukop mase tuk update blog.. hehe oleh kerana itu.. (cheh, ayat nak skema ) hakhak  Jaja joinla contest si Aina ni.. plus saje je sebagai tande sokongan pade die.. hehe.. al-maklumla, bakal pengantin… ngee~ :D

korang nak join?? jomla.. senang je.. kat bawah ni da syarat2 nye dan if nak tawu lebih lanjut, klik pic kat ats tu yek.. ;)

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Buat satu entry berkaitan tajuk di atas.
  2. Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tak kesah la kalau dari google pun..mengikut kreativiti sendiri.
  3. Entry tak semestinya kena skema, lawak-lawak pun boleh, sebab aina kan sempoii!! hahaa.
  4. Sertakan banner di atas dan backlink ke entry ni oke. Tak perlu letak kat sidebar.
  5. Tak perlu jadi follower pun tak ape, tapi kalau nak follow pun buleh saje...tak paksa.
  6. Tarikh tutup adalah pada 31.03.10
  7. Dah join,sila tinggalkan pesan dan url entry di kotak komen yaa.

okay, memandangkan Aina ni bakal berumahtangga tak lama lagi.. jadi, pada firasat Jaja yang ala-ala nujum mak belalang ni, aHakS~ hadiah paling sesuai untuk die adelah DAPUR GAS… :D oho, tak lupe juge, bulan may, june dan beberapa bulan akn dtg ni, besfren jaja pun rmai yg bakal jadi istri.. CONGRATS korang termasuk Aina.. =)

imagekenapa dapur gas?? banyak sebab tapi jaja letak separuh diantaranye okay.. :)

  • jarang orang bagi hadiah ni and rasenye tak pernah kot orang bg ni.. rasenye lah coz jaja tak penah nampak pun..
  • bgus tuk orang yang baru kawin.. al-maklum la, di snila bermule segalanye.. hehe
  • aina bakal jadi sorang istri.. jadi, biasenye, istri kne jage perut suami.. kalo boleh jgn sampai die lapo.. dah, kalo takde menda alah ni, cmne nk masak?? tak gitu?? :)
  • dah ade menda ni, knelah rajin2 memasak.. ngee~ :D
  • oho, agk2 kalo tak pandai masak… takpe… bole blaja.. lme2 nanti bole pandai.. tp yg penting, dapur ni kne ade sbg pembakar semangat tuk blaja masak.. kan? kan?
  • lagi 1.. org yg bagi hadiah ni pun dapat pahala gak selagi ianya digunakan…  jadi, kire cam pakej dah.. kite bgi die hadiah, die bagi kite pahala.. =)

okay.. tu saje Aina.. hehe papepun, to Aina dan smue kwn2 tak kirala kengkawan blog or kengkawan secara realitinye yg bakal mendirikan masjid, SELAMAT MAJU JAYA tuk korang smue.. hehe.. smoge kekal sehingge ke-syurge ye.. insyaAllah.. amin~ ^_^

2 comments:

Cik aiNa said...

yep..segalanya bermula dari dapur gas. hehe.

jajarina said...

haha.. tawu xpe.. ngee~ :D

Related Posts with Thumbnails