Monday, March 22, 2010

Al-Fatihah to Yanie Mentor

okay, arini sebnarnye Jaja nak post entry lain, tapi teringat lak pasal malam tadi punye story.. My sisla, die shout out kat fb kate Yanie dh meninggal.. jaja for surela cam pelik, yanie mane?? so, klik kat pic bwh ni tuk tumbesaran yg besorr punye…

imageangin takde, ribut takde, tetibe pokok bergoyang.. terkezut sgt and rase tak percaya pun ade.. korang kenal kan Yanie ni.. peserta Mentor dlu, protege kepada Ning Baizura.. lagu die yg femes dlu, lagu “Drama” yang die nyanyi ngan mentor die, Ning Baizura ngan Nikki.. lg 1 lagu die yg femes, lagu “Saling Terpesona” yang die nyanyi ngan Didie AF tu..

Arwah dikatakan meninggal dunia kerana kanser paru-paru.. kesiannya.. erm, ajal maut tu ditangan Tuhan..

imagepic, tanx to mrs.asma

Untuk dapatkan info lagi, klik kat CELOTEH ASMA ni ye..

Semoga roh arwah dicucuri Rahmat dan ditempat di kalangan orang2 yang soleh.. amin~

Al-Fatihah

4 comments:

NADIRA SALIM said...

al-fatihah..
siyes..
ako pon terkezut bila dpt tau..
tak pernah tau pon arwah ada penyakit camtu..

jajarina said...

diela--> kan?? tula.. dendiam jek.. die mude lg kan.. ish, aku pun seriau klo dengar kanser2 ni.. huhu

sweet.ants said...

al-fatihah
suke sgt dgn arwah sbb dia snyum sgt cantik...

ARUN P said...

please visit my blog n give linkback
http://arunp-fitness.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails