Tuesday, March 30, 2010

Danga Bay, JB

mak oyy… bersawangnye blog ni.. hahaha.. seriously, giler lame tak update blog.. huhu.. wat kengkwn kt luar sne, akan ku terjah blog kalian.. TUNGGUUUU~ hahahaha  tp kan, botben jaja arini, tersangatla lembab.. mengalahkan siput sedut gayanye ni ha.. bayangkanla, nak bukak FB pun kne tunggu lebih kurang 10 minit??? kalo wat roti bakar pun tak sampai 10 minit.. heh!! ade gak yang kene campak dalam laot belakang umah ni kang..  hoh~

papepun, ni ha.. tadi ngah godey2 lappy ni, terjumpe lak pic2 mse g Danga Bay raye cine aritu.. dh zmn tok kadok, ni bru nk uplod kt blog.. hahaha.. ekceli byk kali dh g, tp haritu lain ckt dr biase coz bilangan ank bertambah secara ekspress nyer.. hahaha.. okay, wat insan2 yg tak minat, tekanla X kat ats tu ye.. ni blog jaja.. jd, ikut suke i la nk type ape pun.. hakhakhak :P

untuk korang yg tak penah g Danga Bay tu, meh sni tgk tempat die.. besh!! nak highl8 kat sni, Danga Bay tak same ngan Queensbay okay.. =D

DSC01781

tu yg berlampu kat tetengah laot tu, Danga Cruise.. sesape teringin nak naik, amatla di suggest supaya naik.. best okay!! die akan meround kat area Selat Tebrau tu, pastu akan stop kat tgh laot.. besh!! nak solat, jgn isaw.. ade surau kat tingkat ats skali.. =)

 DSC01800 DSC01854DSC01803some view of Danga Bay.. layan~ ahaha

 DSC01805 DSC01815 DSC01788 DSC01816

kat sni macam2 ade.. sronok and sangat sesuai tuk bwk knk2 ribena.. hahaha.. tgk keletah memasing, mmg tak kering gusi dibuatnya.. hehehe  ^^,

DSC01853

DSC01846

DSC01845 DSC01844 DSC01843ha, menda2 ni smue ade gak.. jangan ingat kat Genting Highland je ade.. kat JB pun ade ye..

 

DSC01837DSC01831 DSC01808tengokla tu.. seronok bukan main budak2 ni.. hahaha.. skali skala bolelakan.. kalo slalu, tokeyh balak pun boleh bankrap.. hakhakhak  ^O^

4 comments:

TiTin said...

bestnye jln2 ngan hubby n ank2...dah lama tak g danga bay...kalo jaja nk tau, ayah titin org johor gakk...dulu2, selalu blk kg kt pontian..tp, skang ni, da lama tak blk sane...

Aini said...

Wah! Bestnya Danga Bay. Ni yang teringin nak ke JB nih ;).

jajarina said...

titin--> lor, yeke?? pontian tu kire dktla gak ngan jb.. hehe np skrg dh jrg blk johor lak tin??

aini--> mmg besh.. hehe.. =D

TiTin said...

skang ni, nenek n tok pun dah takde..yg ade, adek beradik abah je laa...kalo ade kenduri, maybe blk kot..tp, selalunye raya kt Png he.. :)

Related Posts with Thumbnails