Friday, March 19, 2010

Tag dari Halizayana & Deqda

Ya ampun, berkurun berabad la aku tak wat tag si Deqda & Halizayana ni AKA Yana2.. haha.. memandai je nickname tu aku bg kat die.. ngee~ :D Si Deqda ni lak mmg bertuah!! bak kate org melaka, ko ni mmg hawau.. hakhakhak aku tag ko, ko tag aku blk kan.. hahaha.. mmg sengal! aHakS~ =D

jangan marah ye diknon.. nanti kne jual.. hihihi tambah lak ko tu Yana ngah preggie..  sabau yek kalian.. hahaha  ekceli, tag ni same cam tag yg si Seiryue AKA Suparman tag aku aritu.. hehe

jadi, aku copy paste jek dr yg aritu ye Yana, Deqda.. cume da beberapa soklan yg aku tukor answer die mengikut peredaran mase dan saat.. hehehe.. btw, tanx Yana dan juge Deqda.. ingt gak korang kat aku yg ala-ala wanita mlayu terakhir ni.. hakhak (sile muntah skrg… :P)

1) Adakah anda rasa HOT??

HOT tu ape??  haha skrg ni sejuk jek sebab dok dlm econ.. hehe.. jaja tak HOT tp jaja WARM okay.. lalala~ :P

2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

image

3) Cerita pasal gambar

gambar?? hehe kalo joyah2 smue nak tawu, tula sugardaddy ngan handbag-handbag jaja.. LOL hakhakhak.. (bce incik ipen, mampuih cheq kne pang laju2) ngahahahaha

bak kate my besfren.. 1 handbag kecik, 1 lagi handbag besar punye… hahaha.. (ayat kat ats ni smue memain je ye.. takde kene mengena samada zmn skrg mahupun zmn purba.. ekekeke)

4) Bila kali terakhir anda makan pizza??

baru je hari selasa lepas jaja makan pizza.. pizza made in Malaysia punye.. sedap okay! tak tipu..

5) Lagu terakhir anda dengar

Ku Bukan Aku by Tilu

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

tengok tv la.. musti tgk tv sampai tv tengok jaja balik.. ngahaha :D

7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa

Jaja, Kak Jaja, Hajar

8) Tag lagi 8 orang

ala, yang ni Jaja skip eyh coz aritu ramai dh kene tag.. hehe

9) siapakah orang no. 1 kepada anda

-skip-

10) katakan sesuatu mengenai orang no. 5

-skip-

11) no. 3 ada hubungan dengan sapa?

-skip-

12) bagaimana pula dengan no. 4

-skip-

13) pesanan buat org no.6

-skip-

14) kata-kata cinta utk org no.2

-skip-

15) adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

-skip-

16) berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengtag anda

Deqda

  1. die ni senget ckt.. hahaha
  2. deqda orgnye cenonit jek… :P
  3. die ni besfren kawan jaja mse skola dlu.. haha sgt tak sangke ye.. :P
  4. dah kije..
  5. dan ngah kumpol duit tuk kawen… ekekeke =P

Halizayana

  1. kawan baru sesame GB.. hehe
  2. dah kawen
  3. ngah preggie.. dengor kabor twin.. yeayyy!!! jaja suke twin.. hihihihi
  4. suke amek gambor.. tol kan yana?? =D
  5. wat mase ni die sangat kuat makan… huahuahua

17) persamaan antara kambing dan lembu

dedue ni herbivor.. mkn rumput jek kijenye.. hakhakhak

18) perasaan anda buat tag ni

haha.. adventure la tag ni.. adventure la sgt.. kuikuikui :P

19)adakah anda tahu si rizman itu sengal..

sape rizman tu?? rizman pelakon tu ke??

20) gay or less

uish, soalan apela ni.. aku gay la joyah2 skalian.. muahahaha

1 comment:

deqda said...

tian die kene buat 2 x tag ni..ngeh3!!!

Related Posts with Thumbnails