Wednesday, March 10, 2010

Diserang ikan ganjil.. 18SG

*entry ni tak sesuwai tuk ibu2 mengandung okay.. Halizayana, sila jgn bce entry ni.. sape lagi yang ngah mengandung?? hoh, sowi if jaja x sebut ur name coz wat mse ni, jaja jz tawu si Yana tu je yg ngandung.. hehe.. if ade lagi yg tgh ngandung, habaq mai naa.. t jaja leh sebut kat sni lagi.. hehe =)ape yg penting, ibu mengandung tidak digalakkan bace entry ni..

Arini, cam biasa check email Incik Ipen.. haha.. jgn tanye kenape okay coz cheq ni bukan saje merangkap pengurus rumah, malah PA kpd die.. ekeke.. biasela, FB and email die smue cheq yg tolong hapdetkan.. JADI, “sila jgn nk cube2 anta msg2 yg annoying kat Incik Ipen okay..” muahahaha

sebnarnye ni ha, nak kongsi pasal pic2 kat bwh ni ha.. tak tawula betol ke tidak.. tp bile nengok gambor2 ni, SERIOUSLY ngeri giler…

menurut email yg kwn pd Incik Ipen tu bagi, mreka2 ni smue diserang oleh ikan.. tapi bukan ikan piranha coz contoh ikan yang dorang jumpe tu, tak macam piranha pun.. kat mne berlaku, jaja pun tak tawu coz die tak ckp.. tp, kalo nengok gambo, konpem la kat obersi.. *jgn tanye betol ke tak pic ni okay coz jaja pun tak tawu* juz sje nk kongsi pic tu.. if betol la berlaku, mak oyy.. ngeri gilors.. meremang bulu roma ni haa.. pastu, if la korunk2 ni tawu betol ke tak menda ni berlaku, kongsi la ngn cheq naa.. yela, mane tawu kot jaja terlepas dengor brite2 ke kan..

hoh, ape yg ngeri?? jom kite ZASSSS~ (ala-ala Wahid Melodi) hakhakhak :P

imagetu ha.. lintang pukang org awam lari.. pic cmni leh edit ke?? coz jaja mmg tak expert lgsung kalo bab edit mengedit ni.. huhu

image ni la ikan nye.. piranha bukan cmni.. ikan ni mmg pelik bin ajaib la

image air laut jadi merah disebabkan darah

imagehonestly, jaja takot giler nk nengok pic ni.. kesiannye org ni.. :(

imagepic ni pun same.. takot nk nengok… ngeri~

image yang ni sampai dah nampak tulang dh.. seyes ngerinye… adeih~

18 comments:

Sharinginfoz said...

tembak aja ikan tu...

nabilah_2908 said...

actually..ini semua rekaan semata-mata...dieorg nk buat filem tntg cerita ikan ni..if tak silap..tajuk filem ni..Piranha 3D..akn dityngkan dlm bulan april ni..

logik nya...cuba tengok gambr no 3..even mayat bergelimpangan..tapi manusia kt situ relax jer kan..? tul tak.. ;)

::aMaD:: said...

masyAllah!!
dasyat sungguh!
betol ke ni???
tp nabilah kate utk filem??apakah?? (o_0)?

Aus MeLankoLik said...

isk , ikan ape ni jaja ??
dah mcm pirana la..
mkn daging..
jgn lah ada kat msia..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk.

sebbaik ikan ni xda kat mesia.

psychopath said...

uish. betol ke neh?

mie said...

gerun juga teman tgk..
tp benarkah!!!

noor afzan said...

Ya Allah..
Memang di luar jangkaan kita..=)
Allah itu maha berkuasa..

telagaburuk said...

tak leh tido la mlm ni

jajarina said...

sharing--> haha.. tembak pkai pistol air ke??

nabila--> lor, yeke?? gempak je kan.. mne nabila tawu?? tp nsb baik la nabila ckp.. kalo tak, sampai bebile tak tawu tu betol ke x.. hehe.. tanx =)

amad--> tu la pasal.. apekah?? hakhak

aus--> kalo da kt msia, ish, konpem pasni smue org takkan mandi kat laot lg.. huhu

lolly--> tawu xpe.. hehe

psycopath, mietos--> ntah.. jaja pn x tawula ni betol ke tak, tp nabila da bg komen kat atas yg die kate ni utk filem akn dtg.. huahuahua..

afzan--> kan?? ngeri ngeri.. huhu

jajarina said...

telagaburuk--> haha.. ni bukan crite hantula.. ngeri je tp lom sampai thp takot.. hehe

✿ shuhada said...

hmm tapi apsal mangsa tu yang pompuan jek?

teringat cite jaws dolu2...

deqda said...

ee tatutnye!!!

nabilah_2908 said...

guna la khidmat pakcik google..cari maklumt tntg piranha 3D ni..nti tau lah sejauh mn kebenarannya... ;)

Nay-MrsNurl said...

horror nya pemandangan..siyes takleh baca entry..laju jek skrol huhu.. **berdiri bulu tengkuk...

Anonymous said...

its Piranha 3-D movie set. dont be fool!

http://teenagethunder.wordpress.com/2009/10/08/estrenos-cine-de-terror-usa-para-2010/

Anonymous said...

encik2 sekalian.. tu cite phirana 3D tau.. laknat sungguh cerita tu untuk ditonton. sebab terlalu banyak kekotoran kat cerita tu. Sungguh!! jauhi lah~~ huhu

SHAFIDA said...

salam, saya pernah terima jugak email nie..tapi dia orang cakap lakonan semata-mata..ia adalah utk filem....
huuuhh
jangan tertipu...kalau ada, semstinya sudah diwar2kan dalam kahbar
by the way..salam perkenalan

Related Posts with Thumbnails