Saturday, January 30, 2010

yumkin... maybe... mungkin... tal vez...

hola mi amiga!!! =)
oho, mungkin ramai yang tak penah tawu yang saya bolela paham dan cakap spanish ckt2.. hehe bolehla.. ni smue influence dr telenovela Rosalinda ayamor tu... ngee~ :D
dan honestly, saya juga pernah berimpian tuk further study ke sane, and pernah dapat promotion tuk further *dy di sne + dpt scholarship lagi.. TAPI.... huhuhu
sayekan ibu muda and mse dpt promotion tu, dh da babyla.. jadi, keadaan tak mengizinkan... herm, xpela.. bukan rezki kot.. herm, hopefully dpt g sne 1 hari nanti.. insyaAllah.. hehe
okay, jom layan video ni.. best okay.. i like dis song!! bole bawak hati melayang-layang (macam jiwa-jiwa je kan??)... ngahaha ^__^

btw, tal vez means maybe.. kemungkinan.. yumkin (dlm bhs arab) :)
video

Song Lyrics

2 comments:

mie said...

rosalinda!!!
zaman gue dibangku skolah lagi....
dl layan juga citer spanish ni...
niat hati nak je sambung studi kat sana...
tp dihantar tmpat lain...
hahhaaaaa

jajarina said...

ahahaha.. memang ar, zmn rosalinda tu, aku pn skola lagi. hehe apsal ko xd souvenier dr sne mietos oyy?? ngee~

Related Posts with Thumbnails