Tuesday, January 26, 2010

Penemuan Ajaib

sebenarnya, picture ni diambil oleh one of my friends yang bercuti ke Phuket, Thailand aritu.. banyak-banyak picture dia, paling menarik sekali, picture ni la..
silala view...


ini picture oyster.. hidup lagi agaknya.. huhu
tengok macam tak berapa nak menarik.. tapi bila bukak, nah ko... ade pearl seh.. huhu


tu dia pearl... dalam tu rupanya kan.. huhu..


lagi picture oyster..


*bermonolog (ohoho.. tadi tengok traffic ada yg dari Tamil Naidu, Ireland.. WOW!! paham ke dorang bahasa aku tulis ni.. dahlah shortform2.. hehehe):P

11 comments:

@adlynna@ said...

wahhh..
gile laa..
tngk pic tas tu..
cm geli je..
tp dlm nyee..
walaawehhh..
so ksimpulan nye..
xleh nilai dari luaran aja...
cecehhh..
hehhee

ery said...

wahh.. ade pearl.. nak bleh..hehe

Princessgathis a.k.a CinTa said...

wah..bestnyer...dpt pearl.

jajarina said...

adlynna: hahaha... kan?? tawu xpe.. hehe

cIk JanNah said...

salam singgah;

ouwh free2 dpt pearl 2kan?
sgh beruntung

;p

jajarina said...

ery---> hehe... amikla pearl tu..

princess---> tula kan.. nak beli brg2 pearl ni punyela mahal tapi nak dapat tu, free jek..

jannah---> tu la psal.. sape jumpe oyster tu, free2 jek dpt pearl..

Kyuubi_85 said...

wah!! ada peal dalam tu... best la benda ni... boleh makan n leh ada pearl.. :D

Aus said...

ahaha..
sesi kaya kan diri telaj bermula..
keke..
camni penjualan oyseter akan naik mendadak..
hehe

cik kotak said...

salam ziarah..
wahhh,ade pearl?
kl jual agak2 mahal x?

touyakaruma said...

Waa nampak sedap jer klu dimasak

jajarina said...

kyuubi---> hehe.. menda ni mmg bgus tuk mkn.. tuk kesihatan dlmn.. ngahahaha =P

aus---> kayekan diri?? oh, tidak.. sy bukan penjual mutiara. hehe

cik kotak---> mekasih dtg ziarah... ^_^ KL?? mahal agaknye kot, tapi kat sabah melambak menda ni.. mak saya ckp, harge leh thn mahal.. huhu

Related Posts with Thumbnails