Tuesday, January 26, 2010

Trime Kasih Rakan Bloggers =)

lately ni, busy jek memanjang.. smpai nak update blog pun kekadang, tak sempat nak perabihkan entry yang ada.. huhu

ape-ape pun, sape perasan yang kat blog ni ada perubahan?? hehehe antaranya pasal GB la.. honestly, for me, GB best coz macam-macam ada.. haha dari mana dapat tawu pasal GB ni pun tak berapa nak ingat, coz banyak sangat dah berjalan ke blog-blog ni.. huhu and ade gak yang dah terpengaruh.. ngahaha seperti Diela.. thumbs up for u bebeh!!! =)

pastu, haritu dapat tips cmne nak naik kan traffic blog from dis blog
yang katanya blog, jangan letak lagu.. hehehe.. sndri makan cili, sndri la terasa.. so, terus jek buang widget tu.. huhu tapi bila di pikir-pikir balik, betol gak smua yang dalam entry tu.. kekadang kite mesti bukak sampai 3,5 blog lain, then smue da lagu lain-lain.. pening gak and bingit tlinga.. last-last, tutup volume lappy.. huhu
tapi sebenarnye, terpulang kepada memasing.. hak anda kan.. saye tak kisah jek.. ngee~

okay, pastu ade lagi.. semenjak dah berkecimpung ngan dunia bloggers ngan GB ni, fesbuk automatically rs cam dah tak best.. apsal ntah.. huhu.. mungkin hatiku dah beralih arah kot.. huhu kalo dulu, FB tu best sebab nak main FarmVille tp skrg FVku memang dh terbengkalai lame dah.. pastu ape lagi ek, haa, CafeWorld la, FishWorld la dan mcm2 game lg yang ada dlm FB tu sekarang dh tak menarik perhatianku.. huhu habisla FB pasni.. x laku dh.. huhu FB for me, juz di gunakan tuk menjejaki kwn2 yg dh lame tak dijejak.. ngahaha :P plus juz tuk mengeratkan hubungan antra my SiblingS=SayangSS (besfren 4eva & eva).. yela, coz memasing ade yang kat Wisconsin la, ade yang Kuching la, ade yang di Malacca la dan senang ckp, sekarang kami dah bersepah.. huhu

ada lagi.. nuffnang.. nuffnang kalo dulu tak bergerak-gerak langsung.. RM1 jek tapi sekarang, alhamdulillah syukur.. dah banyakla jugak even still tak leh nak cash out,tapi still syukur coz dah berganjak.. TANX to ols yg klik-klik termasuk rakan2 bloggers.. =) klik-klik la lagi, nanti saya klik korang punye lak.. ngee~ =D

Bilangan Followers sekarang pun dah makin bertambah.. Alhamdulillah.. Tanx korang coz for your support.. tanpe korang sape lah diri ini.. chewah.. hehe InsyaAllah ada mase terluang nanti saya akan follow and visit blog korang terutama mane yang lom sempat lagi tuk dilawati.. huhu

Trima kasih juga kepada yang datang singgah menyinggah ke sni.. =) jemput singgah lagi yek sambil klik-klik nuff and advertlets.. hehe

okay, last but not least.. nah.. saye blanje JCo tuk smue.. hehe

8 comments:

Precious said...

Nak JCo ...

Azman Md Safiee said...

AMS:
Budget Homestay RM70/night/house(2Room+2Bath) Jasin Melaka http://jasinhomestay.blogspot.com

touyakaruma said...

Ahli Geng Blogger dah datang nie .. hehehe

Ohh klu boleh jangan letak Adverts ... rugi sesangat .

touyakaruma said...

Emm satu lagi verification code untuk bagi komen tak perlu letak sebab takda fungsi ... dengan keluar pop up twitter nie .

jajarina said...

precious: amikla tu.. hehe

AMS: ohoho.. ok :)

touya: yeke?? baekk... ehehe.. TANX A LOT.. komen membina wat blogger amatur spt saye.. hehe
jap, cmne nk buang yg verification code tu??

touyakaruma said...

1. Pergi ke setting
2. klik pada komen
3. Cari "Show word verification for comment"
4. Klik No ...

Mengenai Adverts tadi , bila anda guna Adverts bersama Nuffnang , Nuffnang akan merajuk dengan anda dan income anda akan menjadi sikit.

jajarina said...

touya:
oo, yeke?? hehe.. mekasih banyak2.. jasamu dikenangla.. dh remove dh advert ngn wordverification tu... TQ BEBEH!!! ^__^

NADIRA SALIM said...

eh2 ada mention nama ako ea..
terharu gitu..
hehehhe~~

Related Posts with Thumbnails