Tuesday, July 27, 2010

shortbread

002

shortbread in de house.. haha.. ni atas permintaan sifu..

al-maklumla, aritukan jaja da story yang jaja pegi class tu kan.. so, weekend yg baru-baru ni, disebabkan tak kemana coz hubby da pertandingan memancing, jaja lak kat umah pun toraila aplikasikan ilmu wat shortbread tu.. menda2 camni, memang favourite Aiman ngn Incik Ipen..

“kak sha (sifu), shortbread ni menjadi cm ape yang akak ajar tu, cume, corak die je yg tak brape cantik..  kene practise lelebih ni.. ngee~ =D”

papepun, da lg satu, aritu burfday jaja junior, jaja order kat sifu.. meh sini tengok, cantik kan?? rase die pun best.. gambo kek tu x sempat pun nak amik ngan burfday girl sebab aiman dah makan dlu krim die pakai jari..

P1000366 

crite selanjutnye pasal kek  ni, later k..  ^_^

7 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

jaja junior?huhuh
hepi blated bday 2 her.. ^_*

kodok hijau the ghost writer said...

knp tak ada pic gambar kodok ...

jajarina said...

aleen---> tanx dear~ ^_^

kodok---> pic ko nnt aku torai wat.. hahaha :P

mie said...

kim salam kat jaja junior...
hahahaaa

Hapiz Rahman said...

happy belated birthday jugak untk beliau..:)

shada said...

Jaja,

bestkan dah pandai buat shortbread sendiri? cuma tang coklat dan lorek kan tu perlu di praktiskan lg k...

Neng Novie said...

Asslm,,,,

Kunjungan Balik nih Sob,
Thanks ya udah Berkunjung ke Rumahku...hehehe
Rumahnya (Blognya...red) tambah oke aja,
Gak bosen deh saya sempatkan untuk Datang ke Sini lagi..!!

Sob saya punya Blog baru nih,
Sempatkan untuk berkunjung ya, ini Rumah Baruku...
http://obatjerawatalami.blogspot.com
http://bajumuslimmuslimah.blogspot.com
http://pakaianbajupengantin.blogspot.com


Salam Blogger, Sukses Menjalin Silaturahmi....


Wassalm,,,,

Related Posts with Thumbnails