Friday, July 23, 2010

durian OH durian

013

tengok gambo kat atas tu, terliur tak?? ekekeke =P

tu durian balik pulau, best gile.. harge die pun, masyuk~ sebiji durian boleh cecah rm30-rm60.. tapi rase die, memang KAW-KAW.. jd, bli sebiji mmg dah cukopla.. hahaha..

sekarang ni, area balik pulau tu cm dh xd musim sangat.. ade durian tapi yang dah lame jatuh.. agak-agak tempat korang ade tak lagi sekarang ni?? yang jaja tawu, kalo area johor, durian yg best area segamat sane..

teringin nye.. kalo perak, area bukit gantang kan?? jom belasah durian sampai lebam sebelum bulan pose yg bakal menjelma ni.. ngee~ =D

5 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

rm30 - rm60 sebijik? agak agaklah harga.. cis.. nasib baik aku ada dusun durian tak payah nak habiskan duit

jajarina said...

betol dok.. mmg tu la hrge die.. mahal gile kan?? tu psal aku kate, bli sebiji dh cukop..
weyh, ko ade dusun?? beshnye.. pe kate, pos sebiji due kat aku.. ngee~ =D

sop said...

durian! mmg kegemaran aku...

I n n z said...

mahal nya harga xD

gooseberries said...

besh gler durian.. lama siot x mkn..

Related Posts with Thumbnails