Tuesday, July 20, 2010

Baking Class

last wiken, jaja g kelas mendeko kek and wat shortbread… al-maklumla, slame ni tawu makan jek shortbread tu.. so, dari asik membeli, ape kate, blaja sendri cmne nak wat.. kan?? pastu nak makan sampai lebam pun takpe sebab dah bole wat sendiri.. tak gitu?? hahaha..

ape yg penting, kelas tu memang best.. tanx sangat-sangat pade kak sha coz sudi mengajar saye yg kalo wat kije mmg slow ckt.. hahaha..

pade u ols yang teringin nak g kelas tu, and visit blog Kak Sha, meh klik SINI (if x bole, kat left side blog jaja ni ade jaja link kan blog Kak Shada ni.. klik situ pun bole okay)

okay, silela view pic ni.. pic ni, akn tolong critekan.. hehehe.. and pasni, jaja dah leh bukak bakery sendri kot.. aHaks~ berangan jela jaja ni.. ape yg penting, berangan tu kan free.. so, dri berangan la boleh jadi kenyataan.. tak gitu??? ekekeke  =P 

P1000400 P1000404 P1000407 P1000408 P1000410  P1000413P1000412 

to Kak Sha, dulu saye amatur dlm deko kek ni… sekarang jd ape kak?? jd Tutor bole? hihihi =D    btw, tanx kak..

2 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

nak sikittt

jajarina said...

ala kodok.. ko jaoh ar kodok.. cmne aku nk pass kt ko ckt.. tgk gambo je, agk2 leh kenyang x?? hehehehe..

Related Posts with Thumbnails