Friday, May 7, 2010

nak bli lappy baru...

hai korang semua... ahlan wasahlan~

korang semua musti rindu kan.. rindu ngan update jaja yg terkini.. tol tak?? hahaha muntahla sekarang.. hahaha prasan dri macam artis je jaja ni.. bluek~ :P mcm la femes aku ni.. ngahaha

adoy, yg penting skrg ni, jaja ngah bertapa kat CC (cyber cafe).. huhu honestly, tak brape besh online kat CC ni, coz smue software yg dikehendaki xd.. jgn kate photoshop, microsoft office pun takde okay.. kalo nak, kne request, then kne la tunggu tokeyh CC donlod.. mak eyh, donlod dhla lame.. bazir duit jaja jek.. hehehe

ape yg penting, jaja nak bli lappy.. lappy baru.. ngah survey2 ni.. tengok sne, tengok sni, jengah kdai tu, jengah kdai ni, masih lagi berkira2.. hehehe korang suggest mne yg bagus and best?? kalo bole kali ni nak bli yg betol2, takmo Cap Ayam bagai~ hahaha tp lappy jaja before ni bukan Cap Ayam tau.. tapi Cap Kipas Udang... hakhakhak :P

korang doakan jela supaye jaja dpt rezki lebih supaya dpt bli lappy secepat mungkin.. jd, lehla jaja beraktif smule tuk berblogging dan seangkatan dgn nye.. hehehe

3 comments:

koru said...

cadangan koru ah...lappy dell pon okeyh!=),janji RAM ngn graphic card yang power sket dah leh guna photoshop puas2..=)

Syafiq Kadiran said...

nak bli lappy baru gak..lappy ni da 7 taon gune...tapi sayang lak...

jajarina said...

koru--> kan?? tol la tu.. rmai gak yg ckp DELL bgus.. ade kate, siap leh order ikut specifications yg kite nak pun DELL leh provide..

shafiq--> 7 taon gune?? wah, lamenye.. jaja punye tu pun bertahan 3 taon je.. huhu

Related Posts with Thumbnails