Monday, May 10, 2010

Poskad dari Perantau

GetAttachment

GetAttachment 1

 

 

 

 

 

 

 

Sepatutnya, entry ni jaja dah lame publish tapi disebabkan banyak sangat aral yang melintang, jadi harini ni la bru jaja dapat publish.. tu poskad dari Long Hafiz.. tuan empunya blog Coretan Perantau..

ape-ape pun, mekasih banyak2 kat Long.. wlau aku lom penah jejak London, tetibe dpt poskad ko ni, cam nak g sne je nanti.. suatu hari nanti ye.. hahaha.. and berabad dah poskad ko ni sampai Long, tapi cume tak berkesempatan jek nak wat entry.. hehe.. jgn mare ye kalo crite poskad ni dah basi.. hakhak :P

so, untuk kengkawan blogger yg nak visit blog Long ni, or nak tawu sgalenye tentang London, moh la klik kat SINI.. ^_^

1 comment:

Long Haffiz Long Hassan said...

mesti ensem org yg antr poskad tu kan?hahah

Related Posts with Thumbnails