Monday, April 19, 2010

lappy jaja rosak... uwaaaa :'(

okay, seriously jaja sedey.. sedih sbb pasni for sure jaja rindu nak berblogging, pesbuking, twittering dan sgale mcm la.. huhuhu

sekarang ni pun, jaja lari jap g CC smentara Incik Ipen tolong jagekan hero heroin tu.. huhu...

ape yg penting, bile jaja akan aktif smule utk berblogging tak tawula sbb kes kerosakan lappy tu mmg thp darurat shingga kan kne ganti baru.. means beli baru.. mesti korang tanye kan, ape yg rosak..

sebnarnye, menda ni berlaku semalam mase jaja nak update blog pasal entry batu karang tu, tapi lappy tu lepas je jaja start cam biase, die cam tak kuar pape kat skrin.. hitam jek.. gelabah la sekejap.. pastu try tanye my bro in law coz die mmg expertise dlm bidang2 komputer ni.. tanye2 die, ckp2 smue and die ckp, "i suspect ur lappy mainbox die rosak.." ha?? ape tu?? tnye2 lagi, and katenye, main box rosak, means bli baru.. tp die kate, nanti die leh try cek2 lappy tu if and only if takut RAM die tak dpt detect .... (ape ntah nme menda tu.. x hengat)... herm... PASRAH jela ni.. nak tunggu my abg ipar tu check, lambat lagi la gamaknye, coz dorang kat JB.. huhuhu

ape yg penting, jaja windu nak blogwalking.. dahla jaja dah plan baik2 sumthing yg best pas exam ni (27hb April) tapi nampak gayanya, tak dapekla den.. huhuhu
pastu entry yg pasal batu karang Part 2, insyaAllah ade mse nanti jaja update.. sori sgt2 to Jard.. :(

gonna mish u ol!!!!!!

1 comment:

aleen adela akoo ^_* said...

klo laptop alin yg rosak,kompem idop xtenang 7ari 7mlm.hu3
seb baek ahkak de hero heroin bwat peneman.hee

Related Posts with Thumbnails