Wednesday, April 14, 2010

Followerku, attention pls..

entry ni khas wat follower jaja.. hehe.. tak kirala kalo anda tu dh lame jd follower jaja ataupun bru je 5 minit jadi follower jaja.. haha.. jaja tak kisah~ asalkan korang follow blog yang kerdil ni.. hakhakhak

okay, macam ni.. memandangkan, dh maken ramai follower jaja, jadi, sebagai tanda penghargaan jaja wat korang smue, jaja nak bagi ni..

hhh

and pelis.. pelis btau jaja if jaja lom follow ur blog or tak penah singgah lg ur blog.. tinggalkan jejak korang kat ruang comment kat bwh ni ye.. oho, bg sesape yg da add jaja kat FB.. pls mention yg u ols tu my follower.. hehehe.. 

tanx korang!!! tanpe kalian, sapela jaja.. eshewah~ hehehe =P

♥  ♥  ♥  u guys.. ^^,

5 comments:

Sharinginfoz said...

nanti lebih ramai lagi pengikut

Blogging: RM10,000 Sebulan

Cikgu Cakap Kita Senyap

jajarina said...

sharinginfoz--> hahaha.. jaja tak sehebat redmummyla.. :D

huda said...

jaja.... wink'wink'....
peluk cium ank2 untuk huda...

TiTin said...

thanks, jaja...u r da best tuu....
keep in touch ya..

nabilah_2908 said...

award ke ni..? huhu..

sy mmg follower jaja...tapi tak sure jaja follow my blog or tak.. :)

pape pun..keep it up k..happy blogging.. :)

Related Posts with Thumbnails