Wednesday, August 4, 2010

Terlajak perahu boleh diundur, Terlajak kata??

tadi masa jaja berfesbuking, tetibe ternampakla shout out dari kengkawan mengenai Nor Azita Osman ni.. heboh dah kot and rasanye korang semua dah tawu agaknya..

sebabkan biskut Famous Amos tu pun, nak kecoh sampai kutuk2 negeri orang.. ape kejaddahnyer weyh.. dan dalam satu masa, dia telah menimbulkan kemarahan dikalangan rakyat johor termasukla jaja sendiri sehinggakan dah ade page “Nor Azita Osman Hina Johor.banned Dia” .. herm.. bg sape2 yang tak tawu ape tu biskut Famous Amos, tengok pic kat bawah ni..

tak silap jaja, azita ni dah pun memohon maaf secara terbuka kat page die.. herm, semoga ianya jadi pengajaran tuk semua orang.. berfikirlah sebelum berkata-kata lagi2 isu-isu sensitif macam ni.. bak kate pepatah, kerana mulut badan binasa..

2 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

keh3.da tesebar luas psl ni kak..pagi nih je alin da bace 3blog yg ckp psl ahkak sorg 2.huuu

kodok hijau the ghost writer said...

semua bloh aku buka pasal dia..

glamer gila mesti .. ranking tertinggi dari rosmah mansor la ni hahahha

Related Posts with Thumbnails