Friday, August 6, 2010

Jaja Jr. and Ipen Jr.

lalalajaja arini nak review balik tuk julai aritu.. al-maklum jela, ade yang sempat jaja crite kat sini, ade yang tak kan.. ape2 pun, 1st julai aritu Jaja junior bru pandai jalan.. hehe.. biasela, anak yang pandai jalan tapi mama die lak yang excited lebih.. ekekeke =P

pastu julai aritu gak, kitorang celebrate birthday Jaja ngan Jaja Jr… celebrate among family jek.. sekadar suke-suke.. haha tu pasal kalo tengok pic kat bawah, ade 2 kek..  1 tu marble kek, yang jaja penah story sebelum ni yang jaja order kat Kak Shada (sifu), sedap tau.. and yang lagi satu tu, Incik Ipen blikan Cheese Cake.. nyummy~  P1000372P1000378 P1000382

P1000383

 

 

 

 

Julai aritu gak jaja da turun KL. Sebenarnye, juz nak jenjalan makan angin g I-City ke kan, tp plan brubah lak.. singgah nilai jap, jumpe family in law yg kebetulan da kat sane, then hang-out ngan BFF.. sangat best walau pun dapat jumpe mreka hanya sekejap cume.. hehehe..

jajamiss u ols guys!! muahmuah

honestly, sangat best kalo dapat jumpe member2 lame esp. yang zaman2 skola, matrix, uni dulu kan.. huhuhuhu

4 comments:

deqda said...

cutenye anak2 ko jaja..heee

aleen adela akoo ^_* said...

wush,ageh2la cket cheese kek 2 len kali eyh kak.hee

shada said...

sedapnyer... smua tue peberet akk gak tau ;) minta izin cilok satu gambar letak kt blog yea...



TQ~

jajarina said...

deqda--> hehe.. kurniaan Allah la.. syukur Alhamdulillah :)

aleen--> deq, dtg umah t akk bg mkn free... hehe

k.shada--> yeke kak?? lebih kurang je kan pebret kite.. haha nk cilok ea, sila la sila.. =D

Related Posts with Thumbnails