Tuesday, June 15, 2010

11 hari bersama mreka yg tersayang

beberape hari sebelum ni, jaja balik kampung… mmg besh! gile2 besh! rase rindu sangat kat semua orang..

1st, balik umah mentua.. best gile.. suke sgt ngan masakan kampung.. and paling jaja teringat2 masakan mak mentua jaja sekarang ni, masak lemak cili api ketam… pergh!! gile masyuk.. ketam die lak tu, besor2.. puas mkn.. kalo teringat skrg ni, mmg leleh jek air liur.. hahaha  “mak, nnt kitorang balik lg, nak lauk ketam tu lagi boleh??” hahaha

pas jek blk umah mentua, jaja blk umah parents jaja.. biasela, kalo dh name blk jb, kalo tak jalan sakan, tak sah namenye.. merayap sane, merayap sini.. bergossip ngan my sister tu.. pastu, potpet potpet dengan mak.. hahaha.. tp mse blk jb aritu, bz ckt coz ade kenduri kecil2an pastu ade ckt burfday celebration tuk my lil Mira..

ha, tak dilupakan, sepnjang balik kampung ni, sempat gak jaja bergediks ngan BFF jaja.. haha.. plus ade gak wedding yg sempat jaja attend..

P6050475 P6050480

ni sepanjang kenduri sempena Amira ngan Faris yg dh genap setahun kat umah JB..

DSC02129 DSC02116 DSC02104DSC02126

time ni mase kat KFC Damansara Aliff.. sje jz makan2 sempena tarikh mira yg betol2 genap setaon.. haha.. gile meriah!

DSC02083   DSC02085 DSC02078beriadah kat Air Terjun, Kota Tinggi.. gile best sebab tak ramai orang.. jd kami leh la konker bagai~ hahahah

3 comments:

gooseberries said...

wah beshnyer mandi sungai =D

jajarina said...

bukan sungaila gooseberries.. air terjun.. hehe

deqda said...

wah bestnye...

Related Posts with Thumbnails