Friday, May 6, 2011

PM keudara di HotFM

najib_profile_bigger

now ni, jaja ngah tengok 8TV, juz for watch our Prime Minister, Dato’ Seri Najib Tun Razak ke udara kat HotFM..

Honestly, PM memang sporting giler okay.. and antara2 lagu favourite PM pun, ade yg lagu favourite jaja.. “if tomorrow never comes by Ronan Keating” hehe Smile   PM pun layan Ronan Keating and WOnder GIrls okay.. THUMBS UP!!! hehe

so, pade sape2 yg terlepas tuk tengok 8TV or dengor HotFM, nanti pegi tengok kat TONTON yek… PM siap lawan Dam Aji lagi ngan FBI… muahahaha

okay, sekian.. we lurve u la PM! Open-mouthed smile

4 comments:

nazihahisa said...

wuuuuuuuu~~~ really? main dam aji siap? perhh

sumanje said...

Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

Naddya Zulkipli said...

jaja!aku dah follow kau!thanks sbb follow blog ku jua..hehe..so rajin2 tgk n promote corset yang best ni k!hehehe..www.naddyabeautylicious.blogspot.com

Naddya Zulkipli said...

jaja!tak tahu pulak kau dah lama ada blog!best2!..so boleh promote corset best ni!hehehe..miss u bebeh! www.naddyabeautylicious.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails